Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem / Malatya'da 4.9 büyüklüğünde korkutan deprem! / Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı.

Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü kutlanıyor
Büyük Zafer'in 97. yıl dönümü kutlanıyor from videonuz.ensonhaber.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.

Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu.

Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi.

Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika! Ege Denizi MuÄŸla açıklarında deprem - Son
Son dakika! Ege Denizi Muğla açıklarında deprem - Son from i2.milimaj.com
Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre derem 5.0 km yerin altında meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Afad verilerine göre deprem derinliği 6.93 kilometre olarak . 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.

Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'da 4.9 büyüklüğünde korkutan deprem!
Malatya'da 4.9 büyüklüğünde korkutan deprem! from img.acunn.com
Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre deprem derinliği 6.93 kilometre olarak . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'nın (afad) internet sitesinde yer . 4.3 büyüklüğündeki deprem öncesi ve sonrası battalgazi ilçesinde 2 büyüklüğünde birçok artçı depremde meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem . Elazığ'ın maden ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem malatya hakkında son dakika gelişmeleri ve en güncel deprem malatya haberlerine. Naci görür, tokat'ta meydana gelen 4.3 ve malatya'daki 3.3 büyüklüğündeki son depremler hakkında konuştu. Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatya'da 4.3 Büyüklüğünde Deprem / Malatya'da 4.9 büyüklüğünde korkutan deprem! / Deprem yerin 6.97 kilometre derinliğinde oldu.. Son depremler… malatya'nın pütürge ilçesinde 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya 4,6 büyüklüğünde depremle sallandı. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.